Familiedag 14 april 2019 "Loonse en Drunense Duinen"

Het voorjaar komt eraan en daarom leek het ons leuk om weer een familiedag te organiseren. Het wordt weer een wandeling met onderweg een paar spelletjes/opdrachten waar ook nog prijsjes mee te winnen zijn, maar meedoen is op zich al heel leuk! We verzamelen om 13.00 en vanaf 13.30 gaan om de vijf minuten in kleine groepjes vertrekken. Uiteraard hebben we ook een hapje en drankje als er op de prijsuitreiking gewacht wordt.

De kosten bedragen €7.50 per volwassene en €5.- voor kinderen. Opgeven is definitief na betaling. We zien jullie graag 14 april!

Riekie, Anita, Martha en Yvonne

aanmelden en betalen via formdesk (GESLOTEN)

exacte locatie wordt binnenkort bekend gemaakt