Familiedag 24 september 2017 "het zandenbos"

We kiezen dit jaar voor een andere aanpak en locatie: "het Zandenbos". Dit ligt aan de zuidkant (richting Epe) aan de A28. Een uitgestrekt bosgebied, honden mogen (bijna) overal los.

 

Datum: 24 september 2017

Aanvang: 13:00 uur
Deelname: gratis

 

Tijdens de wandeling zijn we samen met het (honden-) gezin op een leuke en afwisselende manier bezig, Onderweg zijn er diverse uitdagingen voor het gezin & roedel! Er moeten diverse opdrachten worden uitgevoerd waar punten voor te behalen zijn. Heerlijk toch, kleine taakjes uitvoeren en met elkaar oplossingen zoeken. De deelnemers krijgen ook quizvragen te beantwoorden en let op; de antwoorden zijn niet te googelen! Voor de winnaars hebben we prachtige prijzen. Deelname is gratis, voor een nest reünie is dit ook een geweldige mogelijkheid! Niet-leden zijn van harte welkom.

 

Honden van alle leeftijden kunnen deelnemen. De afstand die we lopen is ongeveer 2,5 km.

 

Deze familiedag is reeds geweest, binnenkort komen de foto's online


Contact

Algemene Rasinfo & Pupinfo

 

Eloy v. Markus

Oosterdiep WZ 198

7881 GW  Emmer-Compascuum

Tel.06-28398044

rasinfo@goldenretrieververeniging.nl

 

 


Secretariaat

 

Anita Roseboom

Kastanjelaan 10

3297 BB  Puttershoek

Tel. 06-13764366

secretaris@goldenretrieververeniging.nl

De Golden Retriever Vereniging is een door de Raad van Beheer erkende rasvereniging in Nederland. Via deze website proberen wij alle liefhebbers van het ras op de hoogte te houden van het laatste nieuws omtrent ons ras en onze club. Bijvoorbeeld m.b.t. gezondheid, showresultaten en informatie over fokkers, pups en kennels.