Familiedag

Zondag, 18 september 2016

De GRV-Familiedag is een jaarlijks terugkerend evenement waarin we diverse workshops aanbieden. Daarnaast is het ook een gezellige dag, die zich uitstekend leent om bijvoorbeeld nestreünies te houden. Zo kunnen mensen bijvoorbeeld deelnemen aan een kleine jacht- of showtraining, en wordt er een trimdemonstratie gehouden. De organisatie zorgt voor de nodige versnaperingen, waaronder overheerlijk zelfgemaakt gebak. Tevens zijn er een aantal leuke shops aanwezig. Ten slotte wordt er aan het einde van de dag nog een wandeling georganiseerd als afsluiter.

Hieronder een foto-impressie van de Familiedag 2016.

Mary-Ann Wennink

bestuurslid1@goldenretrieververeniging.nl