Op zondag 19 december willen we met leden van de GRV die dat leuk vinden aan de wandel op het Erkemederstrand om 2021 alvast uit te zwaaien. De bedoeling is om met elkaar te genieten van onze Goldens die lekker aan het rennen en zwemmen zijn.

We verzamelen om half twee en gaan om twee uur vertrekken. We hopen natuurlijk op mooi weer maar mocht dat niet het geval zijn.....we zijn als baasjes van Goldens wel wat gewend.

Als de honden uitgeraasd zijn is er voor iedereen koffie of thee met wat lekkers.

Opgeven kan via  activiteiten@goldenretrieververeniging.nl

Om te parkeren betaald U €2,- per auto met pinpas

We zien jullie graag op 19 december!

Anita

Martha