Strand-Nieuwjaarswandeling

Zondag, 8 januari 2017

Afgelopen zondag was het dan zo ver: de GRV Nieuwjaarsduik & Strandwandeling, dit keer gehouden op het strand van Rockanje.

Ook dit evenement zal vanaf nu ieder jaar gaan plaatsvinden, als leuke starter van het nieuwe jaar. Eerst een heerlijke wandeling, met een grote groep vertegenwoordigers van ons prachtige ras, en na afloop even bijkletsen en opwarmen onder het genot van een drankje in een gezellie strandtent.

Wij laten zo spoedig mogelijk weten wanneer de nieuwe wandeling gepland staat, tot die tijd hieronder een impressie van de Nieuwjaarsduik van 2017!