TRIMWORKSHOP

Trimworkshop van de GRV

Op zaterdagmiddag 13 november van 13.00 tot 17.00 uur organiseren we weer een trimworkshop.

De ervaren trimster, die zelf Goldens fokt en showt, Laura Evers zal eerst een demonstratie geven en dan de deelnemers helpen bij het zelf trimmen van hun hond. U neemt zelf een goede kam, borstel, rechte en effileerschaar en antislipmat mee.

We mogen weer gebruik maken van de accommodatie van de KC Apeldoorn en er is plaats voor 8 deelnemers. Kosten bedragen €25.- pp inclusief koffie/thee.

Leden hebben voorrang.

Opgeven kan op onderstaand e-mail adres

activiteiten@goldenretrieververeniging.nl

telefoon Anita; 06 13764366