Jacht

Club Diploma dag Oostvoorne 22 november.

Op 22 november organiseert de GRV een Club Diploma Dag in samenwerking met de Nova Scotia Duch Tolling Retriever Club Nederland.

De locatie is Kogeloven Oostvoorne.

Omdat de locatie in een COVID-19 risicogebied ligt en de veiligheid van deelnemers en organisatie niet gewaarborgd kan worden, zijn we helaas genoodzaakt de CDD te annuleren.

De GRV zal verder zorg dragen voor de administratieve afhandeling aangaande het inschrijfgeld.

Club diploma dag 11 april 2020 is afgelast

Reglement 2019 Jachtgroep