Jacht

Club diploma dag 11 april 2020 is afgelast

In 2019 is de Golden Retriever Vereniging toegetreden tot de Jachtproevencommissie van de Retrievers.

Dat houdt in dat we als jonge vereniging nu ook officiële jachtproeven mogen gaan organiseren.

Een aantal leden zijn toegetreden tot een jachtgroep GRV  en van daaruit zijn we van start gegaan met het organiseren.

We krijgen hierbij hulp van de ervaren organisatie van de Nova Scotia Duck Tolling Retrieverclub Nederland, waarvoor we zeer dankbaar zijn.

Club diploma dag 11 april 2020 is afgelast

Carla Voorneveld

Namens de Jachtgroep GRV.

Reglement 2019 Jachtgroep
GRV Jachtgroep_definitief reglement 2019