Jacht

Club diploma dag 11 april 2020 Golden Retriever Vereniging.

In 2019 is de Golden Retriever Vereniging toegetreden tot de Jachtproevencommissie van de Retrievers.

Dat houdt in dat we als jonge vereniging nu ook officiële jachtproeven mogen gaan organiseren.

Een aantal leden zijn toegetreden tot een jachtgroep GRV  en van daaruit zijn we van start gegaan met het organiseren.

We krijgen hierbij hulp van de ervaren organisatie van de Nova Scotia Duck Tolling Retrieverclub Nederland, waarvoor we zeer dankbaar zijn.

Onze eerste club diploma dag [CDD] zal plaats vinden op 11 april 2020 te Lochem.

De inschrijving gaat op 2 januari 2020 open, U kunt dan via het formdesk formulier inschrijven.

Op 29 augustus zal er een Duo wedstrijd georganiseerd worden in Putten. Verdere info volgt later in het seizoen.

Carla Voorneveld

Namens de Jachtgroep GRV.

Aanmelding voor onze Club diplomadag  wordt 2 januari geopend, meer informatie volgt zo snel mogelijk

Reglement 2019 Jachtgroep
GRV Jachtgroep_definitief reglement 2019