Jacht working test

Zaterdag 16 april 2022:

De Jachtgroep is met de voorbereidingen bezig voor een Workingtest op Oostvoorne (ZH). Dit zal plaats vinden op zaterdag 16 april 2022.

De Test zal voor de honden en voorjagers afgenomen worden op het niveau van B2 en A.

Inschrijving is geopend

Zaterdag 26 maart 2022:

De GRV organiseert een working test op een locatie in Beltrum (achterhoek). Zaterdag 26 maart worden er voor de C en B1 proeven uitgezet om de honden en voorjagers weer eens lekker te laten werken.

Inschrijving is mogelijk voor leden (€40,-) en Niet leden (€45,-)

(meer informatie staat in het inschrijf formulier.)

Op deze pagaina meer informatie over de workingtest in het algemeen.

Reglement 2019 Jachtgroep
GRV Jachtgroep_definitief reglement 2019
Adobe Acrobat document 451.3 KB

Ellen Zwarteveld    06-44245238 (geen whatsapp)