Familiedag Zandenbos 23-10-2022
Familiedag.docx
exe Bestand 103.3 KB

Lezing: Leren tussen het trainen door

Op zaterdag 5 november zal Jantine Veldhuyzen van jachthondenschool De Kust deze lezing geven over hoe een hond leert en hoe hij ongemerkt ‘bijleert’.

Wanneer wij onze hond trainen dan vindt er vaak ook nog leren op andere vlakken plaats terwijl dit niet onze bedoeling was. Hoe beter wij begrijpen hoe een hond leert hoe 'schoner' wij onze training kunnen houden. Deze lezing gaat over leerprincipes, shaping en de kracht van klassieke conditionering en wordt ondersteund met voorbeelden uit de discipline jachttraining.

Een interessant onderwerp voor (jacht)hondeneigenaren en (aspirant)trainers.

Voor deze lezing zijn accreditatiepunten bij de Raad van Beheer aangevraagd.

Aanvang 14.00

Locatie KC Apeldoorn Polderweg 5, 7327 GX Apeldoorn

Het inschrijfgeld bedraagt voor de leden van de GRV € 30,-

NIET GRV leden betalen voor het inschrijven  € 35,-